Advokat Jakobsen

Advokatfirmaets hovedarbejdsområder er erhvervsret, fast ejendom og bestyrelsesarbejde.

Selskabsret

Driver du virksomhed, eller skal du starte en ny virksomhed, kan vi blandt andet bistå i forbindelse med valg af selskabsform, udarbejdelse af vedtægter og ejeraftale og løbende sparring i forbindelse med nye forretningsmæssige tiltag.

Virksomhedsoverdragelse

Påtænker du at købe eller sælge en virksomhed, er det vigtigt at forberede det i god tid og at have en uafhængig juridisk rådgiver. Vi kan bistå med forberedelse og gennemførelse af virksomhedsoverdragelser, både ved overdragelse af aktiver og aktier/anparter.

Køb og salg af ejendomme

Ejer du fast ejendom, eller overvejer du at købe en udlejningsejendom, en grund, en industriejendom eller lignende, kan vi blandt andet bistå med en juridisk gennemgang af ejendommens dokumenter, rådgive om de fremtidige muligheder samt løbende rådgive i forbindelse med udvikling og drift.

Erhvervs- og boliglejeret

Er du lejer eller udlejer, kan vi bistå i forbindelse med indgåelse af lejekontrakt, varsling af lejeforhøjelse/lejenedsættelse, modernisering og vedligeholdelse, genforhandling af kontrakt, det økonomiske opgør ved fraflytning og i mange andre situationer.

Entrepriseret

Har du en grund eller en bygning, hvor der skal ske nyopførelse, tilbygning eller ombygning, eller er du entreprenør eller ingeniør/arkitekt, kan vi eksempelvis bistå ved indgåelse af kontrakter, under byggeriets faser, ved fejl og mangler og syn og skøn.

Kreditstyring og inkasso

Effektiv kreditstyring er et vigtigt parameter for alle virksomheder, hvorfor en erfaren og reel samarbejdspartner er afgørende. Lad os gennemgå håndteringen af dine debitorer. Er dit selskab nødlidende, eller har du kunder med økonomiske vanskeligheder, så kontakt os for en drøftelse.

Ansættelsesret

Håndteringen af personale ved ansættelse, under ansættelsesforholdets beståen og ved opsigelse er af stor betydning for både din virksomhed, dine ansatte og virksomhedens omdømme. Kontakt os for en drøftelse af dine udfordringer.

Bestyrelsesarbejde

Er du virksomhedsejer, kan vi bidrage aktivt til din virksomheds fortsatte udvikling og lønsomme drift. Mangler du en sparringspartner, der er i øjenhøjde med dig og din virksomhed, én der også interesserer sig for andet end “sagen”.

Kontrakter

Vi tilbyder juridisk bistand i forbindelse med indgåelse af aftaler med kunder, leverandører, samarbejdspartnere, ansatte, banker m.fl.

Konfliktløsning

Opstår der en konflikt med en kunde, leverandør eller samarbejdspartner, forestår vi forhandlinger og forligsmæssige drøftelser og i sidste ende rets- og voldgiftssager for dig og din virksomhed. Møderet for Højesteret.

 

Udover dansk, taler vi de skandinaviske sprog, engelsk og har kendskab til fransk.

 

Mutta monet ihmiset joutuvat häpeään yrittäessään ostaa korjaustoimenpiteitä verkosta, koska he eivät tiedä, miten se tehdään. Ominaisuudet, jotka voivat vaikuttaa valintaan, kun ostat lääkkeitä, vaihtelevat. Onko kysymys Kamagra tai "kamagra tulli"? On varmasti myös muita tärkeitä kysymyksiä. Tiedätkö mitä Kamagra on? Olette ehkä kuulleet "". Merkittävin tekijä sinun on etsittävä "". Loppujen lopuksi on olemassa tiettyjä mahdollisia selityksiä ja terveydenhuollon tarjoajat pystyvät aina selvittämään ongelmasi biologisten testien avulla. Yleensä lääkitys voi aiheuttaa haittavaikutuksia.