Advokat Jakobsen

Mine hovedarbejdsområder er erhvervsret, fast ejendom, ejendomsudvikling og bestyrelsesarbejde.

Trusted advisor

Har du og din virksomhed brug for en sparringspartner og juridisk rådgiver i forbindelse med drift og udvikling, kontakt mig for en uforpligtende drøftelse.

Virksomhedsoverdragelse

Påtænker du at købe eller sælge en virksomhed, er det vigtigt at forberede det i god tid og at have en uafhængig juridisk rådgiver. Jeg kan bistå med forberedelse og gennemførelse af virksomhedsoverdragelser, både ved overdragelse af aktiver og aktier/anparter.

Køb og salg af ejendomme

Ejer du fast ejendom, eller overvejer du at købe en udlejningsejendom, en grund, en industriejendom eller lignende, kan jeg blandt andet bistå med en juridisk gennemgang af ejendommens dokumenter, rådgive om de fremtidige muligheder samt løbende rådgive i forbindelse med udvikling og drift.

Erhvervs- og boliglejeret

Er du lejer eller udlejer, kan jeg bistå i forbindelse med indgåelse af lejekontrakt, varsling af lejeforhøjelse/lejenedsættelse, modernisering og vedligeholdelse, genforhandling af kontrakt, det økonomiske opgør ved fraflytning og i mange andre situationer.

Bestyrelsesarbejde

Er du virksomhedsejer, kan jeg bidrage aktivt til din virksomheds fortsatte udvikling og lønsomme drift. Mangler du en trusted advisor, der er i øjenhøjde med dig og din virksomhed, én der også interesserer sig for andet end “sagen”.

Ejendomsudvikling

Jeg har en mangeårig erfaring indenfor ejendomsudvikling.